Bye bye Bermuda!

10-03-2024 | 2023 - 2024

De dag begon vroeg voor mij, ik had namelijk keukendienst. Ik stond dus samen met de 4-8 wacht om zes uur op. De wachten begonnen weer want we gingen vandaag uitvaren uit Bermuda. Op naar alweer de laatste officiële stop van SaS 23/24.

Na een ontbijt van rijst waren we al snel klaar met het maken van de lunch. Het was dus een rustige keukendienst en daardoor hadden we goed de tijd om tijdens het wegvaren ook nog eventjes buiten te gaan kijken om afscheid te nemen van het prachtige Bermuda. We waren nog maar net onderweg of we hoorden alweer roepen: ’Walvis!’ En ja hoor, daar waren ze: walvissen die zelfs uit het water sprongen! Helaas heb ik dit alleen maar van mensen gehoord omdat ik in de keuken stond te koken voor de lunch en dit dus niet heb kunnen zien.

We eten weer binnen sinds kort omdat het buiten alsmaar kouder wordt. Nog maar eens een teken van dat de reis alweer bijna afgelopen is en we weer bijna thuis zijn. Nog maar een maandje en dan is dat halve jaar alweer om! Dan sluiten we onze ouders en broers en zussen weer in de armen op de kade van Den Helder.

Dorus