Het voortraject

Het voortraject

De keuze om mee te gaan met School at Sea is een belangrijke. Kun je het aan om zes maanden weg te zijn van huis? Om verantwoordelijk te zijn voor je eigen schoolwerk? En hoe ga jij aan de slag om zelf het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen?

School at Sea is veel meer dan een half jaar aan boord van een tall ship leren en zeilen. Jouw ontwikkeling en groei starten al een jaar tevoren in het Fundraising Traject. Natuurlijk helpt School at Sea jou (en je ouders) daarbij. Stap voor stap kom je aan boord. En dan houdt het niet op, want aan boord gaat je ontwikkeling gewoon door. Zo ben je tijdens heel School at Sea bijna anderhalf jaar bezig met jouw persoonlijke groeiprogramma.

Informatiebijeenkomst
Op de informatiebijeenkomst maak je voor het eerst kennis met ons en het project School at Sea. Je komt alles te weten over wat zes maanden aan boord inhoudt en je kunt natuurlijk ook al je vragen stellen.

Fundraising traject
School at Sea is een behoorlijk investering. Toch is deelname bereikbaar voor iedereen, dankzij het Fundraising Traject. Dat leert je jouw talenten in te zetten om je School at Sea budget bij elkaar te krijgen.

Kennismakingsweekend
Dit weekend is een intensieve kennismaking met andere kandidaten, de manier waarop we bij School at Sea werken en het School at Sea team.