Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst


Het begint allemaal met je aanmelding voor de School at Sea informatiebijeenkomst. Daar vertellen we jou en je ouder(s) graag meer over ons unieke programma en kun jij al je vragen stellen. Zo ontdek je of School at Sea bij jou past.

Is School at Sea iets voor jou?

De informatiebijeenkomst is dé manier om erachter te komen wat School at Sea precies inhoudt, hoe je schoolwerk samengaat met het leven aan boord, hoe je in aanmerking komt voor een plek, wat daarbij komt kijken en hoe School at Sea je daarbij ondersteunt. Na afloop krijg je een informatiepakket mee om thuis alles nog eens rustig na te lezen. Deelname aan de bijeenkomst is vrijblijvend en deze is gratis toegankelijk.

De bijeenkomsten vinden ongeveer twee keer per maand plaats in Amsterdam. De data waarop de eerstvolgende bijeenkomsten gepland zijn, vind je in het aanmeldformulier hieronder. Meld je aan en reserveer je plek!

Kun je niet op de vermelde data? Vul dan toch je gegevens in en stuur het formulier in, dan mailen wij je zodra er nieuwe data gepland zijn.

Voor School at Sea 2024-2025 zijn de inschrijvingen momenteel gesloten. Het is alleen nog mogelijk op de wachtlijst geplaatst te worden. Wat dat precies inhoudt vertellen we je graag maar over. Als je dat wilt dan kan je je daarvoor ook aanmelden.

Ik wil me aanmelden voor een informatiebijeenkomst
Naam(Vereist)
Geslacht(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Ik meld me aan voor de bijeenkomst op(Vereist)
Waar ken je School at Sea van?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.