Alumni

Alumni

Wie eenmaal is ingescheept bij School at Sea, krijgt er een tweede familie bij: alle oud-deelnemers die óók ooit met School at Sea naar de andere kant van de wereld zeilden.

Niet alleen met de mensen van “jouw” jaar heb je als School at Sea’er een speciale band, zo bleek een paar jaar geleden bij de viering van het toen vijfjarig bestaan van School at Sea. Die band heb je met vrijwel de hele School at Sea-community. Daarom is in 2018, op initiatief van oud-deelnemers, een vereniging opgericht voor School at Sea-alumni, toegankelijk voor iedereen die ooit de School at Sea-reis heeft gemaakt.

De School at Sea Alumnivereniging is een netwerk van gelijkgestemde mensen, die bij elkaar komen voor leuke activiteiten en een borrel op z’n tijd – al was het maar om de School at Sea-herinneringen in stand te houden én nieuwe herinneringen te creëren.

Als oud-deelnemer van School at Sea zijn jullie automatisch en kostenloos School at Sea-alumni. Je bepaalt zelf hoe actief de vereniging is en welke rol je daarin wilt spelen.