De laatste dag op Bermuda

09-03-2024 | 2023 - 2024

De dag begon heel goed, want na het feestje van gisteravond mochten we uitslapen! Ik weet niet in hoeverre je het uitslapen mag noemen als je om half 5 naar bed gaat, maar goed. We hadden een heerlijk ontbijt en we zouden tot half vier aan school moeten. Daarna zouden we naar een strandje gaan!

Na een iets minder productieve schooldag was het half vier en hadden we allemaal enorm veel zin in de wandeling naar het strandje. Het vertrek verliep echter niet zo soepel. Op het punt van vertrek vond Alex (die het dek aan het schrobben was) kauwgom onder de reling van de boot geplakt. Daar gingen we dan allemaal het middendek weer op om erachter te komen wie dit gedaan had. Niemand biechtte op. Na een lang middendekje zijn we maar gewoon weggestuurd door Sam, want we kwamen er niet uit.

Onderweg naar het strandje was iedereen erg gefrustreerd en dat was wel jammer. De wandeling naar het strandje was namelijk wel echt super cool en het strandje was echt prachtig. We hebben daar lekker gezeten en een aantal heeft gezwommen.

Toen we die avond aan boord kwamen mochten wij een filmavond organiseren! Een mede-SaS‘er en ik hebben het zo geregeld dat we een keer buiten filmavond hadden! Het was echt super gezellig, we hebben Harry Potter 5 gekeken. Een super leuke afsluiting van onze paar dagen in Bermuda en we gaan morgen weer terug naar Europa!

Coco