Chaos!

06-03-2024 | 2023 - 2024

Maar wel georganiseerd, deze keer.

Vanochtend werden we wakker met uitzicht op Bermuda. We keken onze ogen uit. We voeren de baai in door het blauwste water wat ik tot nu toe heb gezien. Bermuda is vet mooi! Er staan allemaal dezelfde hoekige huizen, maar dan allemaal verschillende leuke kleurtjes.

Wat je moet weten over deze ochtend is dat er de avond van tevoren een aantal leerlingen, waaronder ik tot zeer laat/vroeg in de salon heeft gezeten vanwege een misverstand over de deadline van de SaS story, een slechte planning en iets te veel gezelligheid. Omdat de de klok ook nog een uur vooruit ging hebben we uiteindelijk een kort maar krachtig uurtje slaap gepakt!

Na het ontbijt gingen we aan school. Daarna moesten we om de beurt naar de stuurhut om bij de douanebeambten in te klaren in Bermuda. En toen waren we dus niet alleen fysiek maar ook legaal in Bermuda! We gingen lunchen, we konden lekker op de kade zitten, de zon scheen en iedereen was blij. Vlak na de lunch maakte iedereen de laatste dingetjes nog schoon in zijn hut en toen was het tijd voor de tweede hutwissel!

Tja…hutwissel, wat kan ik zeggen het is chaos en het is gedoe. Maar in tegenstelling tot de vorige hutwissel was het deze keer georganiseerde chaos! Er was een goed plan gemaakt door een goed team. De hutwissel haalde ook weer eventjes wat herinneringen naar boven. Ik vond van alles en nog wat terug. Souvenirtjes van de eerste bestemmingen bijvoorbeeld, dan denk je ’oh ja daar zijn we ook nog geweest‘.

In de avond hoefde ik lekker niet meer aan mijn SaS-story, en ik kon lekker wat slaap in gaan halen! Al met al vandaag weer veel gezien, veel gedaan en weer veel gelachen.

Groetjes
Zora