Een lange nacht

05-03-2024 | 2023 - 2024

Vandaag stond er voor sommigen een lange nacht op de planning. Maar eerst even iets over wat er daarvoor allemaal was gebeurd.

Er was iemand jarig vandaag dus werd er bij het ontbijt uitbundig gezongen. Na het ontbijt gingen we direct aan school want ook al is er iemand jarig, school moet ook gewoon gebeuren. Voor het vieruurtje kregen we een soort ananasijs en de jarige kreeg haar verjaardagsdoos die ze later heeft uitgepakt.

Na schooltijd moesten we alvast alle hutten schoonmaken en onze spullen inpakken. Morgen komen we aan op Bermuda. Dan hebben we ook gelijk al de hutwissel en zo is iedereen alvast voorbereid. In tegenstelling tot de vorige hutwissel hebben we voor deze wél een plan gemaakt. Morgen leggen we al onze ingepakte spullen links op ons bed en gaat de hutwissel hopelijk goed en snel.

Na het avondeten had ik direct wacht, daar had ik heel veel zin in! Het werd een drukke wacht, we hebben veel gedaan met de zeilen, dat was hartstikke leuk. Toen het wat rustiger werd, hebben we songfestivalnummer van Joost Klein voor de honderdste keer beluisterd. We kwamen na de wacht om twaalf uur naar beneden en we zagen nog heel veel mensen in de salon zitten. Dit had te maken met de deadline voor de SaS-story, die moesten we bij aankomst op Bermuda af hebben.

De leerlingen die het niet zo goed gepland hadden, maakten er daarom een lange nacht van en hebben er hard aan gewerkt, zij zaten er nog tot heel laat. Een groepje van zes, waaronder ik, zat nog in de salon tot kwart voor vijf in de ochtend. Toen we eindelijk klaar waren en wilden gaan slapen, ging de klok ook nog een uur vooruit en hebben we nog maar een uur kunnen slapen.

Het was uiteindelijk een lange, maar een leuke en gezellige nacht. Kijk ook naar het volgende blogje, doei.

Thijn