Nieuwe hutindeling!

04-03-2024 | 2023 - 2024

Yoooo allemaal, vandaag begonnen we met wat cruesli en melk. Daarna hadden we school, maar na een tijdje school kwam Bermuda al erg dichtbij en ging iedereen naar buiten om de binnenkomst te bekijken. Er kwam een loods aan boord (iemand die het schip in de haven binnenvaart) en het was zó mooi. Heel erg blauw water, huisjes en rotsen, het perfecte plaatje.

Net voor de lunch moesten we allemaal naar de salon, en dit keer kregen we wat anders en leukers te horen dan gisteren. We zaten daar allemaal in spanning af te wachten en toen kwam het papiertje met de nieuwe hut- en wachtindeling tevoorschijn. Heel erg ziek en ik had er echt heel erg veel zin in. Sam begon het op te lezen en jaja ik zit bij hem in de wacht van vier tot acht. Daar ben ik echt heel erg blij mee. Ook heb ik een leuke nieuwe hut, dus we gaan een leuke laatste maand tegemoet.

Het is echt raar om te beseffen dat het ongeveer nog maar een maand duurt en we zitten allemaal weer thuis, ver van elkaar vandaan. Dan komen we elkaar niet elke dag meer tegen. Ik vind het echt zo’n leuke reis, ik geniet er elke dag weer van en ik waardeer het zo erg dat mensen me hebben willen sponsoren zodat ik dit kan meemaken.

Thijmen