Het nieuws van deze zondag

03-03-2024 | 2023 - 2024

Zoals elke zondag ontbeten we een uurtje later vandaag, om half negen in plaats van om half acht. Dat kwam goed van pas want de film van gisteravond was een lange, dus we lagen er best laat in. Na de lunch werden we allemaal naar boven geroepen voor een salonnetje. Overal om je heen hoorde je stemmen als: “Krijgen we de nieuwe hutindeling en de nieuwe wachten te horen?” maar ook “Wat hebben we nu weer fout gedaan?”. Zelf wist ik niet echt wat ik moest verwachten.

De stemming sloeg om toen het slecht nieuws bleek te zijn: we zouden afscheid moeten gaan nemen van een mede-SaS’er. Diegene gaat op Bermuda naar huis. Dit kwam bij mij en bij bijna iedereen met een klap binnen. We gingen daarna maar weer “gewoon” aan school en dat zorgde wel voor wat afleiding, maar er werd nog veel over nagepraat. Ondertussen varen we verder naar Bermuda, we komen steeds dichterbij.

Stijn