Dit gaat al vijf maanden fout

02-03-2024 | 2023 - 2024

Zoals de meeste mensen weten zijn we nu al bijna vijf maanden weg van thuis. Nu zou je verwachten dat we inmiddels toch wel weten hoe we ons logboek in moeten vullen. We doen dat namelijk elke wacht vier keer. Maar nee, blijkbaar doen we het al de afgelopen maanden fout. Voor wie niet weet wat het logboek is: daarin zetten we elke vier uur onze positie, kompaskoers, weersomstandigheden en bijzonderheden van die wacht. Maar afgelopen wacht zijn we er achter gekomen dat we in het log onze koers sinds het begin verkeerd hebben ingevuld. Wat we opschreven was niet de C.O.G (Cours Over Ground) maar de koers die we probeerden te varen op het stuurkompas. Zo leer je toch elke dag weer wat nieuws hier aan boord. Vanaf nu vullen we alles goed in en varen we rustig door naar Bermuda.

Simon