Love is in the air

01-03-2024 | 2023 - 2024

Een thema dat ook zeker weten speelt op de boot zijn relaties. Dit is natuurlijk super lief en schattig allemaal, maar dit is nog best een dingetje aan boord. Je leeft met 45 man op een relatief kleine ruimte en je moet dus constant rekening houden met elkaar. Als er een stelletje samen bijvoorbeeld op het achterdek zit, wordt die ruimte toch wel een beetje geclaimd door hen en dat is niet helemaal de bedoeling. Ook absoluut niks blijft geheim, er is altijd wel iemand die iets oppikt en voor je het weet verspreidt het zich als een lopend vuurtje! Mocht het je overkomen dat je toch verliefd wordt, wees dan voorbereid op alle grapjes die gemaakt gaan worden. Ook wordt er dagelijks een statusupdate gevraagd en hierbij heb je de keus uit: scharrel, kwarrel (kwaliteitscharrel), prela (pre-relatie) en rela (relatie).

[Vroeger heette dat nog gewoon “it’s complicated”, maar oké, red.]

Maar geen zorgen ouders, we houden ons keurig aan de voorschriften van SaS en er wordt vooral gezellig naast elkaar gekletst waarbij we de “first base”-regel niet overtreden 😊

Roos