An apple a day…

29-02-2024 | 2023 - 2024

Vandaag was weer een bijzondere dag op de Thalassa: de eerste dag waarop we helemaal in de Bermuda Driehoek voeren. Er moest vandaag dus wel iets bijzonders gebeuren. En uiteraard was dat ook zo.

De dag begon normaal met een lekker ontbijt, rijst met spam en groenten. Iedereen was goed gezind en had zin in de dag. Twintig minuten na het ontbijt bleek het echter toch wat anders te gaan worden. Stuk voor stuk werd de een na de ander zeeziek en werden de vissen weer goed gevoerd. Sommigen denken dat het aan het ontbijt lag, maar anderen denken dat het misschien toch iets met de Bermuda Driehoek te maken zou kunnen hebben… Mythes zijn mythes maar we vonden het wel frappant.

Nadat het ontbijt in zee lag, was het redelijk snel elf uur. Daar was iedereen blij mee want het elfuurtje was een heerlijke appel. Dat had niemand verwacht. Ik denk dat we sinds Tenerife geen hele appel per persoon meer hebben gegeten dus dit gaf iedereen een glimlach. Meestal krijgen we namelijk gewoon stukjes fruit. Het was heel grappig om te zien hoe blij mensen konden worden door in het fruitkrat te kijken en verse appels te zien. Na het elfuurtje voelde bijna iedereen zich weer goed, dat was heel fijn.

Ik had school en heb lekker gewerkt aan mijn maatschappijleer. En na het avondeten dook iedereen de sailmail in (e-mail van onze ouders die we eens per week krijgen.) Bijna iedereen had een lange mail en was daar dus heel blij mee. En zo weer een heerlijke dag met als toppunt toch wel die heerlijke frisse appel om elf uur.

Ramses