Nauwelijks havermout!

28-02-2024 | 2023 - 2024

We werden wakker gemaakt om zeven uur en mijn hutgenootje had keukendienst. Na het klaarmaken voor het ontbijt liep ik mijn hut uit om te kijken of ik nog kon helpen iets mee naar boven te nemen voor de keuken. Dit was niet het geval, dus ben ik gewoon maar naar boven gegaan. In de salon heb ik nog even aan mijn sailmail gewerkt tot er werd geroepen: “ontbijt!“ We ontbeten met cruesli wat een van de laatste keren voor Bermuda zal zijn, want we hebben nog maar 4 kilo havermout! Volgens mij zijn we echt een van de eerste jaren die zo snel door de havermout heen gaat.

Na het ontbijt snel naar binnen te hebben gewerkt begon mijn wacht. Het was heel gek, we waren maar met drie in plaats van zes. Er stonden er twee in de keuken en eentje stond stand-by terwijl zij de hele ochtend aan school zat. Het was daardoor een wat minder productieve wacht, maar wel heel gezellig met de boys. Na de wacht lekker lunchen en aan school, dacht ik. Ik was alleen zo moe dat ik ongeveer in slaap viel achter mijn laptop. Dus ik dacht, ik ga heel even rustig in mijn kamer een uurtje lezen. Ik had een wekker gezet, maar ben vervolgens met schoenen en al aan in slaap gevallen en ben door mijn wekker heen geslapen. Niet heel slim. Ik ben snel uit bed geklommen en heb m’n laatste uurtje school gedaan en de PO over Cuba afgerond.

Het avondeten was gewoon brood met restjes. Daarna heb ik nog wat met mede SaS‘ers gekletst, maar ben ondanks dat ik wat heb bijgeslapen in de middag toch vroeg gaan slapen, zodat ik tijdens mijn schooldag morgen productief kon zijn.

Pleun