Fairy tale island

07-03-2024 | 2023 - 2024

Vanochtend werd ik echt magisch lekker wakker in een megagroot bed. En nee, het was niet zomaar een bed, maar het was mijn bed! Mijn eigen grote bed. Vannacht was de eerste nacht in onze nieuwe hutten. In mijn vorige hut had ik een minder groot bed en nu dus een super groot bed, dat is lekker wakker worden!

In de ochtend was het tijd om alle telefoons aan de laders te leggen, ons geld te pakken en op pad te gaan, want we hadden vrije tijd op Bermuda. Toen we eenmaal aan wal waren, besloten mijn groepje en ik om naar Hamilton, de hoofdstad, te gaan. We waren niet de enigen, want bijna iedereen stond bij het busstation.

Toen we in de bus zaten wisten we niet wat we zagen, het was hier zo mooi. De witte daken, mooie huizen, palmbomen, de turquoise zee, rotsen en vooral heel veel mooie bloemen. Het leek net alsof we door een soort sprookje reden, het voelde gewoon niet echt. Toen we eenmaal in Hamilton waren, hebben we daar een rondje door de stad gelopen en zijn we op een wifipunt even gaan bellen met thuis. Na het bellen zijn we nog even door de winkeltjes van Hamilton wezen struinen. Vooral door de souvenirwinkeltjes, maar het was allemaal best wel duur. Dit merkten we niet alleen met souvenirtjes, maar vooral met eten. We zijn bij de haven gaan lunchen. Het was prijzig, maar wel heel erg lekker. Na de lunch zijn we naar een bloementuin gegaan, daar was ook een heel schattig klein theehuisje. Hier hebben we nog even rondgelopen en hebben we wat foto’s gemaakt en toen was het alweer tijd om terug richting de boot te gaan.

Eenmaal aan boord hebben we nog even met elkaar bijgekletst over de dag en hebben we souvenirtjes aan elkaar laten zien. De dollars zijn nu op, dus op naar Europa!

Belle