Echte Nederlanders

16-02-2024 | 2023 - 2024

Vandaag was het weer een leuke dag in Cuba. We begonnen met een heerlijk ontbijtje op het dakterras van onze casa. De ochtend hadden we een wissel van slaapplek. We hoefden alleen onze spullen een straat verder te brengen, want er was geen plek meer bij onze eerdere slaapplek. We hadden ook nog een leuke activiteit op de planning vandaag. Als echte Nederlanders hadden we fietsen gehuurd die al klaar stonden voor ons bij onze nieuwe slaapplek. We gingen naar een “prehistorische” muurschildering fietsen. Het was heel leuk om weer op een fiets te zitten, want dat hadden we al een hele tijd niet gedaan.

Na volgens de Cubanen een hele verre fietstocht (viel heel erg mee) door een heel mooi landschap kwamen we bij een beschilderde rotswand. Na het maken van wat typisch toeristische foto’s zijn we op de terug weg ergens gaan lunchen. We besloten dat we verder wilden fietsen naar een grot. Eenmaal op de fiets kwamen we na een paar honderd meter een markt tegen. We waren allemaal al snel afgeleid en we hebben daar een hele tijd rondgelopen. Het was inmiddels te laat om nog naar de grot te fietsen, dus besloten we te gaan avondeten. De avond hebben we nog spelletjes gespeeld in onze casa.

Het was een hele leuke dag.

Liefs
Lobke