En nóg een dag op zee…

04-02-2024 | 2023 - 2024

Vandaag was een schooldag voor mij, we stonden om zeven uur op en zoals elke ochtend hebben wij weer het geluk om op te staan met de prachtige zee om ons heen. Na het momentje stilte voor het eten zongen voor de jarige van vandaag (jazeker, weer een jarige!) en we begonnen aan het ontbijt. 

Daarna stond school op ons te wachten want na een week vol plezier in Panama moest dat ook weer gebeuren. Na een paar uurtjes was het tijd voor het elfuurtje, een lekker stukje fruit. En natuurlijk nóg een keer zingen voor de jarige.

De schooldag duurt tot vijf uur en dan begint de avond: vrije tijd, eten, spelletje, kletsen en als het nodig is nog wat schoolwerk. Deze avond werken veel leerlingen nog vol enthousiasme aan hun SaS-story‘s. De avonden worden kouder en de truien komen uit de kast. 

Weer een simpele, maar leuke dag op zee aan boord van de Thalassa.

Dorus