Panama City

23-01-2024 | 2023 - 2024

De eerste nacht van onze eigen reis in Panama City hadden we eerst geen water in ons hotel en we zijn gaan klagen bij de balie. Gelukkig werd het opgelost…

‘s Avonds hebben we film gekeken met zijn allen en dat was super gezellig. ’s Ochtends werden we rond negen uur wakker. Wij hebben ontbeten bij een lokaal tentje waar we Panamees brood hebben gegeten met worstjes. Dat hebben we meegenomen naar ons dakterras en daar hebben we ons eerste Crazy 88 challenge gedaan: Speel het liedje “Dakterras“ af op een dakterras. Dat was wel grappig.

Die middag gingen we voor het eerst met de metro van ons hotel naar de Albrook mall, een heel groot shoppingcenter. Het was spannend, maar gelukkig vonden we een OV-pasje waar we met z‘n allen op konden reizen. In de mall was het ook leuk, de meiden gingen naar de Zara en de jongens gingen naar de kapper. Ik heb toen mijn haar geblondeerd en er daarna een panterprint in laten verven. Dat duurde anderhalf uur, maar was het wel waard. En het was superleuk en grappig om het proces te zien.

Na het shoppen zijn wij gaan lunchen in de mall. We hadden allemaal een budget van 6 dollar, want dan zouden we nog genoeg geld overhouden. Ik heb toen een lekker broodje gekocht met koffie. Heerlijk! Ik had daarna als een kleine verwennerij een slush puppy gekocht van mijn eigen geld. Na de mall zijn we terug naar het hotel gegaan en we hebben ook wat inkopen gedaan voor onze filmavond en avondeten. Die avond hadden we simpel brood gegeten en toen hebben we met zijn allen een plan gemaakt, geld geteld, gedoucht met werkend water, en film gekeken met wat snacks.

Wat een super leuke tweede dag van onze eigen reis in de hoofdstad van Panama.

Panther out

Doei
Pieter