Op naar San Blas

09-01-2024 | 2023 - 2024

We zijn vertrokken uit Aruba en varen nu in een flink tempo door naar de San Blas eilanden, daar heeft iedereen natuurlijk heel veel zin in. We merken op de boot dat iedereen al veel meer is gewend aan de golven, er is namelijk best een hoge deining maar toch is er niemand zeeziek en valt er niemand meer constant om zoals eerst. Ook zijn we heel erg vooruit gegaan in het zeevast zetten van dingen, we hebben niet meer zoals eerst dat er overal jampotjes en bekers rond vliegen maar het blijft nu (over het algemeen) heel nice op tafel staan.

Veel mensen zitten nu hard aan school. Dat is omdat we de aankomende tijd niet veel aan school kunnen werken want we gaan binnenkort allerlei leuke dingen doen zoals een survival en een eigen reis in Panama!

Dit was het weer, kort maar krachtig, nu snel weer aan m’n schoolwerk!

Lieve groetjes
Josephine