Een extra tussenstop

08-01-2024 | 2023 - 2024

Na een paar fantastische dagen op Curaçao, gingen we door naar de San Blas-eilanden voor onze survival. Of toch niet? We gingen ergens nog even een snelle stop doen, namelijk op Aruba! In de vroege ochtend tijdens het ontbijt zagen we Aruba oprijzen uit de oceaan en wat later legden we al aan. We gingen naar Aruba voor een snelle tankstop. Op Curaçao konden we geen diesel krijgen, maar op Aruba was er wel nog wat dus vandaar.

We lunchten terwijl we aan de kade lagen. Wat was het water helder blauw, je kon de koraalriffen zien liggen! Wij hoopten allemaal nog op een vrijetijdsmoment op Aruba, maar dat kwam er helaas niet… Wat er wel kwam was een “achterdekje”. Is dat een nieuwe variant van het “salonnetje”? Ja dat is ‘ t zeker! Na onze snelle tussenstop van ongeveer zes uurtjes kregen we van Sam en Sander te horen dat er veel dingen beter moeten. Daarnaast kregen we ook ons “schoolnummer” te horen, een eentje, tweetje of een drietje. Dit is een soort indicator waaraan je kan zien hoe goed je bezig bent met school. Een eentje gaat heel lekker met school en heeft de mogelijkheid om een wachtdag extra te mogen lopen, een drietje kan juist een extra dag school vragen. En gaan we nu echt eens werk maken van dat “achterdekje”?

Dit blogje is geschreven door Jing van de Rotten
JoeJoe!