Een geslaagde dag

06-01-2024 | 2023 - 2024

Vandaag was een leerzame en ook gezellige dag. In de ochtend gingen we naar een museum hier in de buurt over Afrika, Amerika en veel over de slavenhandel. De informatie die we daar kregen was erg interessant maar ook best heftig. Bij terugkomst aan boord was het een kwestie van klusjes afhandelen en voorbereiden op de vrije tijd waar iedereen al de hele dag naar uitkeek. Ik ging Willemstad in met een gezellig groepje van vier. Ons doel was vooral shoppen want we hadden bijna allemaal een of meerdere nieuwe broeken nodig. Maar eerst gingen we nog even lekker lunchen met een wat grotere groep en daarna bellen met het thuisfront. Toen kon de zoektocht naar goede broeken pas echt beginnen en na ongeveer vier uur waren we allemaal geslaagd. En toen moesten we nog souvenirtjes hebben natuurlijk. ‘s Avonds hebben we pizza gegeten en nog even ergens met wifi gezeten en toen was het negen uur en tijd om weer aan boord te gaan. We hadden filmavond en de film werd uitgekozen door de SaS’er die ons de volgende dag zou gaan verlaten.

Zo was de dag alweer om en het was een meer dan geslaagde dag. Ik schrijf dit vrolijke blogje een paar dagen later. Helaas heb ik inmiddels een ontstoken ooglid en ben ik een beetje ziek. Maar goed, geen pieken zonder dalen, dat is mijn motto van deze maanden aan boord.

Groetjes,
Inge <3