Terug thuis?!

05-01-2024 | 2023 - 2024

Toen ik vanochtend wakker werd voor het ontbijt kregen we goed nieuws, want er was land in zicht! De wacht was al druk bezig op het dek om de boot klaar te maken voor het aanmeren. Trossen en fenders lagen overal over het dek verspreid. Rond de lunch voeren we door de pontjesbrug Willemstad, Curaçao in.

Na school mochten we heel eventjes de stad verkennen. We kregen geld mee en konden een ijsje gaan halen in het centrum. Omdat we nu in Curaçao zijn, kunnen we weer Nederlands praten, dat is een gek gevoel. De Nederlandse straatnamen, muziek en mensen laten ons een beetje thuis voelen, maar dan wel met een Caribisch tintje.

We liepen terug naar de Thalassa en konden direct aanschuiven voor het avondeten. De dag sloten we af met een leuk spelletje op het middendek. Ook hoefden we niet meer in onze warme hutten te slapen want we lagen weer stil, dus iedereen hing zijn hangmatje op en sliep lekker buiten!

Indy