Oudjaarsdag

31-12-2023 | 2023 - 2024

Vandaag was een bijzondere dag. Gisteren zijn we teruggekomen van de Rastafari en vannacht zijn we buiten gaan slapen. We werden vanmorgen wakker door het licht en een klein beetje regen. We moesten snel onze slaapspullen opruimen en daarna gingen we helpen met het ontbijt klaarmaken. Na het ontbijt was het tijd voor school, want ook al is het oudjaarsdag, school moet wel gebeuren. Om half één was het tijd voor de lunch. Tijdens de lunch kregen we te horen dat we na de lunch vrije tijd zouden krijgen. We aten snel en maakten daarna alles snel klaar zodat we met de bijboot naar de kant konden.

Eenmaal op de kant gingen mijn groepje en ik eerst even bellen naar huis met een drankje bij de Purple Turtle op het terrasje. Nadat iedereen had gebeld, zijn Insta en Polarsteps had bijgewerkt en alle appjes had gelezen, gingen we weer Dominica in. We zijn zo ver mogelijk gelopen en hebben wat souvenirs gekocht en we zijn nog naar een supermarktje geweest. Toen was het al weer tijd om terug te lopen naar de Purple Turtle want in Nederland was het al bijna nieuwjaar! Eenmaal daar konden we weer bellen met onze familie en was het in Nederland al tijd om af te tellen.

Een kwartiertje daarna was het voor ons tijd om weer afscheid te nemen en mee te gaan met de bijboot naar de Thalassa. Daar wachtte een heerlijk feestelijk avondmaal op ons. Iedereen trok zijn of haar representatieve outfit aan en we gingen eten. Na het eten hadden we een feestje voor oud en nieuw, het was een heel gezellig feestje en tien seconden voor twaalf was het eindelijk ook voor ons tijd om af te tellen. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1! HAPPY NEW YEAR!!!!

En toen sprongen we allemaal met kleren en al de oceaan in voor een tropische nieuwjaarsduik, heerlijk!

Dorus