Geweldige Dominicaanse avonturen

30-12-2023 | 2023 - 2024

Wat wil je nog meer in het leven?

Vandaag was echt een van de meest bijzondere dagen die wij tot nu toe beleefd hebben bij School at Sea. We werden wakker bij de Rastafari, hebben weer heel lekker ontbeten en zijn vervolgens gaan snorkelen.

Het snorkelen was ZO gaaf, ik had zelf nog nooit gesnorkeld en ik had niet verwacht dat het zo cool zou zijn. We zijn bij Champagne Reef gaan snorkelen, dit heet zo omdat er door het vulkanisme op het eiland allerlei luchtbelletjes uit gaten naar boven borrelen, echt heel gaaf om te zien. We hebben ook heel veel dieren en koraal gezien, onder andere een octopus, een murene, een trompetvis en een steenvis! Het was zo ontzettend mooi om te zien, echt ongelofelijk. Er was zoveel leven in het water en dat vond ik zo gaaf, al die vissen gaan hun eigen gangetje en jij mag daarvan meegenieten!

Na het snorkelen hebben we iets gedaan wat zo gaaf was, we wisten eigenlijk allemaal niet helemaal waar we heen gingen, maar stapten gewoon bij onze gidsen in de taxi. Na een kleine lunchpauze, waar we heel lekker gegeten hebben, zijn we naar the Trafalgar Falls gegaan, dit was een kleine 20 minuten lopen en toen we daar aankwamen was er een geweldige verrassing: langs de waterval liep een heetwaterstroom! We zijn allemaal onder de waterval gaan staan en zijn er vanaf gesprongen. Daarna hebben we heerlijk gebaad in het warme water, het leek wel een soort spadag, alleen dan middenin de jungle, bij zonsondergang op Dominica.

Het was echt een magisch moment en ik kan niet geloven dat dit op dit moment echt mijn leven is. We maken zoveel gave dingen mee!

Coco