Wedstrijd!

12-12-2023 | 2023 - 2024

De dag begon met mijn wacht van 04.00 – 08.00 uur. Ik had met iemand anders brood gebakken, dat was erg goed gelukt. Alleen hadden we er echt een bende van gemaakt in de keuken, dus we waren lang bezig met dat op te ruimen. Na de wacht hadden we brood met roerei als ontbijt, het was echt heerlijk! Ook gaat het moordspel nog door en vanmiddag kwam op het bord in de salon hoeveel mensen er al dood waren, 24! Dat vond ik erg veel, want dat is de helft van de mensen op de Thalassa. Zelf leef ik nog en hoeveel mensen ik al heb vermoord houd ik natuurlijk geheim.

In de middag was het weer tijd voor de zeilen-hijsenwedstrijd (zie een paar blogjes terug). Sam heeft dus samen met Maartje 1 minuut 16 gehaald wat echt heel erg snel is vooral met zijn twee├źn. Sindsdien is elke wacht bezig met het record verbreken van Sam en Maartje. Onze wacht ging helaas niet zo soepel, wij hadden wel de power en het enthousiasme erin, maar een val liep vast omdat die niet goed was uitgelegd en in de knoop raakte. Met dat loskrijgen waren we anderhalve minuut kwijtgeraakt, dus we hadden uiteindelijk de tijd van 3 minuut 11, wat voor de eerste keer op zich ook wel prima is. Wij gaan het vaker proberen totdat we het record verbeteren!

Max G