Moordspel

10-12-2023 | 2023 - 2024

Langzaam werd ik wakker om 11 uur.  Ik heb gisternacht wacht gehad tot 4:00 uur dus heb nu lang kunnen slapen. Ik scoorde nog even snel een 11-uurtje en doe daarna nog even school. Ik kon niet zo lang aan school want mijn wacht begon al om 12 uur.

Tijdens de lunch werd er een spel geïntroduceerd. Twee mensen in de groep hebben een spel georganiseerd: iedereen krijgt drie kaartjes met een voorwerp, een plaats en een persoon uit de groep. Als jouw persoon jouw getrokken voorwerp aanneemt op de getrokken plek heb je die persoon vermoord. Dan krijg je zijn/haar kaartjes en moet je de volgende moord plegen. Zo gaat het door totdat er één persoon overblijft. Die wint: een kilo pepernoten! De spanningen liepen meteen hoog op. Je moet nu bij alles wat je aanneemt wel even denken: Hmmm, is dit logisch? Die avond zijn de eerste moorden zelfs al gepleegd! Iedereen doet mee, ook de docenten en de crew. Ik moet een docent vermoorden. Ik ga het denk ik straks al proberen want als zij dit lezen gaan ze mij allemaal ontwijken denk ik. Ik ben benieuwd of het gaat lukken!

Ik heb vanavond weer wacht, dus ik ga nu snel slapen. Tot het volgende blogje!

Maes