Saai?!

28-11-2023 | 2023 - 2024

Je zou kunnen zeggen dat vandaag een saaie dag is, maar die hebben we niet op de boot toch? Zelfs op dagen waar minder op gebeurt, gebeurt altijd wel iets! Ik zal het je vertellen.

Ik had een wachtdag. Ik heb de 8-12 wacht en moest mijn laatste wacht draaien. In mijn wacht moest ik de groente en het fruit keren. Dit is een erg belangrijke taak, want als je grote hoeveelheden verse groente en fruit wil bewaren in een (sub)tropisch klimaat (ja, dat hebben we hier), moet je zorgen dat er niks gaat rotten. Dit past heel goed in het kader van duurzaamheid van SaS, zo wordt er namelijk niks weggegooid. Verder heb ik in mijn wacht nog wat knopen geoefend en zo gaat de tijd toch wel heel erg snel!

Later op de dag hoefde ik niks meer te doen, en dat was echt heel erg genieten. Nog heel even twee uur school gedaan en daarna vrij. Dat is het voordeel van bijlopen met school 🙂 dus zoals ik al zei, als je een beetje creatief bent, wordt een dag als deze heel erg leuk! Dit was het weer voor deze keer.

Floris