De eerste dag van de oversteek, poging 2

27-11-2023 | 2023 - 2024

Nadat ik samen met mijn wacht op zondagavond geholpen had met afmeren, was maandag de eerste echte dag van de oversteek. Dat was na de gebeurtenissen in Tenerife best raar, maar ik moest weer aan school verder, want mijn toetsweek is er bijna. Het wacht-schoolschema ging weer in en iedereen moest er weer even inkomen. Er was zo weinig wind dat Sander zei dat als we op dit tempo zouden doorvaren (circa 1 knoop), we dan ergens rond 19 januari zouden aankomen op Dominica!

Studeren is echt wel een stuk leuker als je lekker buiten zit in de zon met een korte broek aan.

Het luizenkammen ging ook weer verder voor de mensen die nog luizen hadden (ik gelukkig niet!) en het was best een rustige dag. Aan het einde van de dag moest ons SaS-PO over de Teide ingeleverd worden dus zodra de schooldag om half vijf voorbij was, zat het helemaal vol bij de laptops, net zoals na het avondeten. Maar iedereen had het PO op tijd af!

Fiene