Trossen los!

24-11-2023 | 2023 - 2024

We gaan beginnen aan de oversteek!

Vandaag is de dag dat we afscheid moeten nemen van land voor maar liefst drie weken. Wij gaan beginnen aan de oversteek: in drie weken steken we de Atlantische Oceaan over en komen dan uit in de Cariben. Onze laatste stappen in Tenerife waren heel sentimenteel en we hebben zelfs nog afscheid moeten nemen van onze geliefde stuurman Ed. De gevoelens aan boord zijn verdeeld, aan de ene kant is het weer super leuk om te gaan varen en om eindelijk een beetje een ’normaal’ School at Sea ritme te hebben. Aan de andere kant is het nog best wel spannend, we gaan de Atlantische Oceaan oversteken en moeten het al die tijd op deze ruimte met elkaar doen zonder contact met de buitenwereld. We gaan in ieder geval een enorm avontuur tegemoet en ik ben heel benieuwd wat deze komende drie weken allemaal gaan brengen!

Coco