Terug naar Tenerife

25-11-2023 | 2023 - 2024

Om zes uur word ik wakker gemaakt voor de keukendienst, nog even wakker worden en dan begint de dag.

We eten havermoutpap als ontbijt en als we klaar zijn met ontbijten gaan wij verder met de lunch klaarmaken terwijl de anderen aan school zitten, slapen of wacht aan het lopen zijn. Het is weer even goed opletten in de keuken omdat we weer op zee zijn, dus: alles moet zeevast!

Na het elfuurtje op het achterdek hebben we een salonnetje en het is heel slecht nieuws. We moeten weer terug naar Tenerife, omdat een van onze mede SaS’ers naar huis gaat om persoonlijke redenen. Iedereen is natuurlijk heel erg verdrietig om dit nieuws omdat we diegene heel erg gaan missen.

Na het salonnetje is het tijd om te gaan lunchen, en na de lunch probeerde iedereen weer zo normaal mogelijk aan zijn of haar school te gaan. Maar ook om zoveel mogelijk tijd door te brengen met diegene die naar huis gaat.

En toen was het alweer tijd om te avondeten, je kon Tenerife al weer zien en we aten op het middendek. Nog maar een nachtje varen en dan zijn we al weer in Tenerife.

Na het avondeten was het tijd voor filmavond, Pirates of the Caribbean 2. Het was heel gezellig en we hadden chips en cola. Dat maakte de laatste avond toch nog een beetje speciaal.

Dorus