Feestje aan boord

28-10-2023 | 2023 - 2024

Er was vandaag iemand jarig dus natuurlijk groot feest!

De vorige avond hadden een paar mensen zich al druk beziggehouden met het maken van slingers en andere versiering, super lief van ze. Die ochtend werd ze verrast in de eetzaal voor het ontbijt met de slingers en veel verjaardagsliedjes.

Bij het ontbijt kregen we te horen dat als we goed zouden werken voor school, we vrije tijd zouden krijgen! Dat betekent lekker lang bellen met de mensen thuis. Dus gingen we in de ochtend met z’n allen goed aan het werk. Tijdens de lunch kregen we te horen dat we na een grondige schoonmaak een paar uur lang vrije tijd kregen. Om tijd te besparen gingen we bellend naar de supermarkt lopen. Dat was een hele klim van 30 minuten de berg op maar het was het waard. Eenmaal in het dorpje waren we een hele attractie. Nadat we het hele snoepschap van de supermarkt hadden leeggekocht, gingen sommigen nog een kaartje naar huis sturen.  Eenmaal terug op de Thalassa moest iedereen even bijkomen van het bellen met het thuisfront. Na behoorlijk wat traantjes en gelach hebben we in de avond gezellig spelletjes gespeeld en muziek geluisterd.

Vandaag was dus een gezellige dag!

Tot de volgende keer,

lieve groetjes,
Josephine

PS: Vandaag was de quote van de dag: Ed heeft geen slechte dagen, slechte dagen hebben Ed. (NB: Ed is onze lieve stuurman)