Veel stores en een beetje chaos

18-10-2023 | 2023 - 2024

Vandaag is een erg drukke en voor een deel vrij chaotische dag. Dit komt doordat we de voedselvoorraden binnenkregen (de stores) en ook alles een plekje moesten geven. Dit is een erg belangrijke taak, al het eten moet passen en ook nog teruggevonden kunnen worden. Alles moet precies genoteerd worden (waar het staat en hoeveel we ervan hebben) en dat is dus een hele klus. Er werden drie mensen aangewezen om de leiding te nemen en de rest moest allerlei taken uitvoeren: de stores naar binnen tillen en op de juiste plek zetten. Alle hoekjes en laatjes van de boot worden gebruikt.

In het begin ging het niet heel soepel en wist niemand echt wat ze moesten doen maar nadat kapitein Sam iedereen samen had geroepen om ons uit te leggen dat we een beter plan moesten maken ging het erg goed. Hij was stiekem echt trots op ons! De leidinggevers wezen alles goed aan en binnen de kortste keren was alles ingeladen. We hebben inmiddels een document gemaakt waar al het voedsel precies op is genoteerd: hoeveel hebben we ervan en waar staat het?

Daarna werd het nog spannender want we kregen te horen dat we waarschijnlijk komende nacht om 04u00 vertrekken richting Spanje! iedereen is natuurlijk erg enthousiast. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in en ik vond het ondanks de chaos en het harde werken een leuke dag!

groetjes,
Coco