Social zonder media

16-10-2023 | 2023 - 2024

Wow, de eerste officiƫle dag van School at Sea 23/24 zit er alweer op! Voor sommigen begon de dag vroeg met een wake up call van Sander om 6:00 uur voor de keukendienst. De rest werd om 7:00 uur wakker gemaakt en om 7u30 zat iedereen klaar voor de havermout. Na een voedzaam ontbijt was het tijd voor de veiligheidstraining van de Thalassa. Na drie uur goed geluisterd te hebben was het tijd om de beentjes even te strekken met een rondleiding over het gehele schip, inclusief de geschiedenis van de boot! Wist u bijvoorbeeld dat de Thalassa eerst een vissersboot was (en dat die boot gezonken is..)!?

Richting de middag was het tijd om alle sponsorvlaggen te gaan hijsen. Na de zoektocht naar touw en een schaar was het voor sommigen tijd om hun eerste knopen te leggen om de vlaggen vast te zetten en de lijnen te hijsen. Iedereen had nog lekker veel energie na een lange dag luisteren, dus was het tijd voor een heel fanatiek potje voetbal op de kade. Er was ondertussen heerlijk gekookt door de keukendienst, en we hebben lekker met elkaar boerenkool met kip gegeten. Nog even dollen, spelletjes spelen en tot slot een goed gesprek over social media, waarin we tot de conclusie kwamen dat we het toch niet erg vinden dat social media er even niet zijn!

Belle