Uitslapen en feestbrunch

12-02-2023 | 2022 - 2023

Deze ochtend mochten we uitslapen tot half 11. Toen ik wakker werd gemaakt rook ik al de geur van chocola en vers brood. De brunch was heel goed gevuld. Er was zelfgemaakte yoghurt die we de dag van tevoren tijdens mijn keukendienst hadden gestart, er was cornflakes (drie verschillende soorten), chocoladebroodjes, vers brood met nutella, jam, pindakaas, kaas, worst, en heerlijke scrambled eggs en bacon. Verder hing er een goede sfeer, iedereen hielp een handje om dit neer te zetten voor ons allemaal. Het was ook een hele fijne beloning nadat we de beruchte Cuba schoonmaak achter de rug hadden en we goed zijn ingeklaard zonder al te veel gedoe.

Nadat we ons buikje rond hadden gegeten ging iedereen aan school zodat we alle toetsen nog kunnen afstrepen voordat we op eigen reis gaan over een paar dagen.

Janske