Drijf-in bioscoop

11-02-2023 | 2022 - 2023

Om onze aankomst en inklaring op Cuba te vieren, hebben we een filmavond XXL gehouden. Het werd een heus feestje met heerlijke lekkernijen en een dresscode. Dit speelde zich allemaal zaterdagavond af.

We hebben de beamer verplaatst naar het middendek, en hebben daar al het eten uitgestald. We hadden: chocolatechip koekjes, chocolademousse koekjes, popcorn, wraps en een verjaardagscake. Hier hoort natuurlijk ook een goed hydraterend drankje bij, aan de bar in de salon was er een echte mocktailbar geopend met drie soorten mocktails. Iedereen had een drankje in de hand dus de film kon beginnen. We keken naar de oude Jurassic Park

De dresscode was pyjama dus iedereen zat of lag er comfortabel bij. Meerderen hadden hun hangmat op de achtergrond gespannen en hebben van hun eigen royale balkon mee kunnen kijken.

Aangezien wij laat begonnen met de film dropen er gaandeweg een aantal mensen af om toch maar te gaan slapen. Rond een uur of twaalf was de film voorbij en na snel opruimen kon iedereen naar bed om toch een beetje slaap te compenseren van de laatste dagen.

Hein