Kauwgum?

10-02-2023 | 2022 - 2023

Ergens na het ontbijt luidde het bekende: “Iedereen naar de salon!“. Nadat iedereen een plek had gevonden en er was geteld, was begon Sam met praten. Er was (weer) kauwgum gespot onder een bank van de salon. Je zal nu vast denken, “dat doe je toch niet?“, maar helaas, hier gebeurde het wel. De consequentie? Iedereen moet al zijn persoonlijke stores inleveren, want niemand kwam zich melden als consument van die kauwgom.

Hier aan boord noemen we al het eten, dat we zelf op een van de eerdere bestemmingen hebben gekocht of in onze verjaardagsdoos hebben gekregen, stores. Binnen tien minuten moesten ze in de twee kratten zitten die in de salon daarvoor waren neergezet. Een voor een kwamen we naar boven met ons eten. Sommigen met shoppers, anderen met slechts een pakje noodles. Die twee kratten bleken al snel te weinig, dus het werden er eerst drie, toen vier en uiteindelijk zelfs vijf. Toen de kratten gevuld waren, werden ze weggebracht.

Doei stores.

Gijske