De ginger-apocalyps

08-12-2022 | 2022 - 2023

Het begon allemaal met één. Iemand bij vertrek die een beetje rode gloed in zijn baard had. Later werd er ook van één van de opgestapte SaS’ers gezegd dat ze toch wel wat roods in haar haar had. En voor een tijdje was dat alles. Totdat op Tenerife alles veranderde…

En dan bedoel ik niet dat mensen rode haren kregen van de luizen, hoewel dat heel grappig maar ook een beetje vies zou zijn. Ik bedoel natuurlijk dat dat het moment was dat mensen gekke dingen begonnen te doen met hun haren. Jullie hebben al gelezen over mensen (m/v) die kaal zijn gegaan, maar wat jullie nog niet weten is dat er daarna mensen gek genoeg waren om hun haren te kleuren. Eén was het vanaf het begin eigenlijk al van plan, maar een ander was een beetje in een rebelse bui en besloot last minute om mee te doen.

Blonde haren werden zwart geverfd en bruine haren werden blond gekleurd. Althans, dat was de bedoeling. Het blond verven mislukte volledig met als gevolg een extra lid van de gingers-club. En de jongen wiens haren zwart geverfd zijn dacht eerst er goed vanaf te komen, maar werd uiteindelijk ook getroffen door het gingervirus toen zijn haren elke dag ietsje lichter kleurden door alle zon hier op zee :(. Misschien toch iets minder goedkope haarverf moeten kopen?

Ik ben benieuwd wie straks op Dominica de volgende is die getroffen wordt door dit genadeloze virus…

Kian