Popcorn

31-03-2022 | 2021 - 2022

We hadden alleen geen film, maar er was wel popcorn en chocomel.

Ik heb niet een heel spectaculaire dag gehad, wat redelijk bijzonder is hier aan boord. Dat kwam vooral doordat ik met school bezig ben omdat ik mijn schoolexamens voor zondag af moet hebben. Na school had ik dus nog even de tijd om te chillen samen met een andere SaS’er, popcorn te eten en gezellig te kletsen. 

Daarna hebben we een prachtige trailer opgenomen, want we willen samen regisseur worden tijdens de scheepsovername. Als we eerst de trailer hadden gemaakt en dan de popcorn hadden gegeten konden we wel film kijken tijdens het eten, maar dat is een leermoment voor de volgende keer. Er is nog genoeg popcorn om elke drie dagen een zak te eten.  Ik heb ook nog een pot melkpoeder en chocopoeder dus samen komen we de kou door. 

“Ik kan Nederland al bijna zien joh” (zeg ik terwijl we nog niet eens in het Engels Kanaal zijn). Ik ga nu denk ik weer aan school want dat is tot zondag (de deadline) mijn enige doel naast popcorn eten en chocomel drinken. 

Kiki