BAM!

24-03-2022 | 2021 - 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje…

Het was een normale schooldag, en het was een lange tijd geleden dat we nog met zoveel school deden. Daardoor was het een beetje drukker in de eetzaal en in de salon. Ik zat lekker in de hoek van de eetzaal te werken en ik moest mijn map fysica gaan halen, dus ik deed mijn schoenen uit en ging achter mijn mede-SaS’ers langs over de bank. Toen ik terug kwam, weer schoenen uit, ik ging op de bank staan, en BAM, mijn hoofd tegen het hoekje van de boekenkast!

Het deed behoorlijk zeer en het was een scherp hoekje, dus er was ook wat bloed. Direct een doek erop en Sam bellen, want Sander was die dagen wat ziekjes en Sam was even weg met Jet. Toen Sam aankwam ontdekten we dat het meeviel hoe erg het was, het was al gestopt met bloeden en het moest niet genaaid worden. 

Zo eindigde mijn schooldag toch nog met iets spannender dan school…


Henri