TOETSRECORD!!!!

25-03-2022 | 2021 - 2022

“ Ga eens een toets maken of zo..“                                                                                                                                 

Vandaag was de zon ingeruild voor heel veel regen op Faial, de Azoren. Dit betekende niks minder dan dat we een schooldagje hadden. Na een stevig ontbijt bestaand uit havermout met suiker (of suiker met havermout..) gingen we allemaal aan de bak voor school. We kregen een motiverende toespraak van onze kapitein over dat er nog echt wat moet gaan gebeuren voor school als we een vijfde scheepsovername wilden. Iedereen nam dit erg serieus en dus werd de ene na de andere toets gemaakt. 

Op een gegeven moment waren we zo op dreef met toetsen maken dat de kapitein zei dat als we twintig toetsen zouden maken we een Snicker kregen. Niks is een betere drijfveer dan een Snicker voor ons, als SaS-leerlingen, en dus ging het toetsen maken stug door. Rond een uur of vier hadden we dan ook allemaal een Snicker in de pocket, maar zelfs toen stopte de toetsenpret nog niet. 

We haalden aan het einde van de dag een nieuw toetsrecord, namelijk 24 toetsen op één dag! Dit hadden we in de afgelopen 160 dagen nog nooit voor elkaar gekregen, dus gedenkwaardig was deze dag zeker!

Hilde