Bonte avond 2.0!

26-03-2022 | 2021 - 2022

Mag ik een baco zonder ba?

Het was weer eens tijd voor een bonte avond deze avond. Iedereen was druk bezig met de voorbereidingen, het eten, de acts, de outfits en de bar. Want we hadden zelfs een bar met glühwein zonder wijn, bier zonder bier, warme choco en cola. 

We begonnen de avond goed met een act van de jongens, waarin ik de hoofdrol speelde als Arjen de herder… Daarna hadden we vele optredens, van armworstelwedstrijden tot een aflevering van Opsporing Verzocht, je kon het zo gek niet bedenken. Zelf geschreven liedjes tot complete musicals, het kon allemaal. Uiteindelijk heeft onze enige echte Lil Salt (docent) armpje geworsteld met onze held Flipper (matroos) onder luid gejoel van de hele zaal. De avond eindigde met veel gezelligheid en plezier, toen we al onze SaS-bangers met volle borst meezongen. Toen begon het aftellen, er was nog iemand jarig de dag daarna. 

En dat heeft ze zeker gemerkt om 12 uur. Een avond om nooit te vergeten. 

Jelle