Third Harmony: de video

27-03-2022 | 2021 - 2022

Aan boord hebben wij de dansgroep Third Harmony, die met hun energieke dansen vaak voor vermaak zorgen. Na Dominica, Panama en Bermuda is de wereldtour nu aangekomen op de Azoren .

Op Bermuda heeft Third Harmony hun eerste videoclip opgenomen op het nummer Work from home. Zij zijn daar met hun team een hele dag mee bezig geweest. Tijdens de oversteek naar de Azoren is hun editor druk bezig geweest met het in elkaar zetten van de clip. Op de verjaardag van een van de leden werd de videoclip onder luid applaus in de salon vertoond. We hebben hem twee keer gekeken omdat tijdens de eerste keer iedereen zo enthousiast was waardoor je het niet goed kon horen en sommige shots miste. De tweede keer was iedereen stil waardoor iedereen het goed mee kreeg. Na een applaus voor Third Harmony en het hele team ging iedereen over tot de orde van de dag.

Het was een heel leuke onderbreking van een verder normale dag.

Jette