Het Azoren-diner

28-03-2022 | 2021 - 2022

Deze dag, was een mooie dag op de Azoren. Vandaag is de kade-schildering afgemaakt en werd er driftig aan school gezeten. Dit kon je ook lekker op het middendek of de kade doen, want de zon scheen lekker. Ook heeft een mede SaS’er een diner georganiseerd. Het begon met een heerlijk voorgerecht aan broodjes met dipjes, empanada’s, kaasjes en gevulde eitjes. 

Toen we onze buikjes wat hadden laten rusten voor het hoofdgerecht, kwamen de spare ribs en garnaaltjes naar boven. Mmm lekker! Dit aten we met salade en aardappelsalade. 

Als klap op de vuurpijl kregen we het nagerecht. Dat bestond uit zelfgemaakt ijs, merengue, rood fruit en rood fruit chocolade slagroom. Zo, wat was dat een cadeautje zeg. Daarna werd er nog gezellig muziek opgezet om het leuk af te sluiten. Natuurlijk werd er geholpen bij de afwas. En of er toch lekker harde muziek op stond. De sfeer zat er goed in.

Jobke