Vrije tijd op de Azoren

23-03-2022 | 2021 - 2022

Vandaag was het weer zo ver, we hadden weer vrije tijd. Het begon weer zoals altijd met een uurtje (of 2) bellen. Met ouders, zussen, broers en natuurlijk vrienden. Het was een rustige dag, een beetje wandelen, boodschappen doen, weer terug wandelen en dan eens wat eten. 

Totdat wij met het geweldige plan kwamen een stukje te gaan fietsen. We hadden wat fietsen gehuurd en de tocht begon. Na een paar minuten kwam ik erachter dat mijn derde versnelling het niet deed; niet fantastisch maar niet rampzalig. Het echte probleem kwamen we later pas achter. Iets over de helft van de tocht kwam ik er achter dat bij een mede-SaS’er de eerste versnelling het niet deed. Dat was dus de reden dat zij de hele tijd achteraan reed! Gelukkig kwamen we nog enigszins op tijd bij een restaurant (en later bij het schip) aan omdat ik de slechte fiets uiteindelijk had genomen. 

Daar hadden wij een heerlijke steak gegeten in het restaurant, en het was een heerlijk sportieve dag.

Gaius