Regen, regen, regen

14-03-2022 | 2021 - 2022

Het was vandaag weer een lange normale schooldag, Het enige verschil was dat het vandaag de eerste echte dag was dat je merkte dat we nu echt aan de terugweg waren begonnen. 

Regen, regen en nog eens regen. 

En dan niet zo’n tropische regenbui maar echt regen. Helaas was dit dus ook de eerste dag dat ik een hele dag binnen aan school moest en niet nog even buiten op het achterdek kon zitten. We hebben ook de hele dag op de motor gevaren, omdat er geen wind was en gingen daardoor flink heen en weer. Dit merkte ik vooral toen ik een toets aan het maken was. Om de minuut moest ik me vastgrijpen om niet met stoel en al om te vallen. 

Toen ik ‘s avonds om 20:00 weer wacht had ging het gelukkig weer waaien. Dus we gingen zeilen zetten! De hele wacht stond beneden zeilen te zetten. Na een tijdje stonden er weer genoeg zeilen en kon de motor uit. We zeilden weer en ik kon weer buiten gaan sturen. Het was een koude wacht maar wel heel erg leuk!

Anne Fleur