Hollandse kost bij Hollands weer

15-03-2022 | 2021 - 2022

Grijs, nat en koud, dat was het weer van vandaag. Midden op de oceaan kan het namelijk ook zo zijn dat het water niet meer mooi blauw kleurt, of dat er geen dolfijnen in het rond springen. Nee, vandaag hadden we Nederlands weer. Als je door de ramen van de salon keek, zag je een grijze lucht en grijs water. Wel het perfecte weer om aan school te zitten, want er was nou niet echt iets wat af zou kunnen leiden.  

Bij dit Hollandse weer hoorde natuurlijk ook echte Hollandse kost. Voor de lunch hadden we dan ook zuurkoolstamppot met een halve rookworst per persoon voorgeschoteld gekregen. De keukendienst had een goede dag hiervoor uitgekozen, want het ging er bij iedereen goed in. 

Na de lunch was er dan toch wat kleur te zien buiten, er zwommen namelijk drie hele mooie kleurrijke mahi mahi’s langs. Sam probeerde er een te vangen, maar de vissen waren ons te slim af. 

Berber