Recyclen met een vleugje SaS-quotes..

02-03-2022 | 2021 - 2022

Voor School at Sea krijg je een paklijst, waar op staat wat je allemaal mee mag nemen. Van alles wat er op die paklijst staat komt echter nauwelijks iets in goede staat weer mee terug naar huis. Kleren scheuren of zitten onder de vlekken, boeken vallen door de hele hut als je ze even vergeet zeevast te zetten en schoenen zijn afgetrapt en verweerd door zout water, hikes door de jungle en regenbuien. 

Voor dat laatste hebben we vandaag een oplossing gevonden. Want schoenen weggooien aan boord is ten eerste onpraktisch voor de afvalknippers, want probeer maar eens met die scharen door een schoenzool heen te komen en ten tweede wordt het weer kouder, wat betekent dat de slippers terug de kast in gaan en de schoenen weer noodzakelijk zijn als je niet op blote voeten wilt lopen. 

De optie die dus over blijft is zorgen dat ze er weer een beetje oké uitzien. Het enige wat we daarvoor nodig hadden waren permanent markers in alle kleuren en een paar uitspraken van het SaS-quote lijstje. Saai zijn die schoenen in ieder geval niet geworden…

Phileine