Einde scheepsovername

01-03-2022 | 2021 - 2022

Vannacht heb ik de nachtwacht gelopen, met een lekkere wachtsnack. Een ultra broodje ping!  Dit is een broodje met kaas en ham in de magnetron; ping dus. Ook hadden we koffie tot onze beschikking. Over het algemeen ben ik niet echt een koffiepersoon maar met genoeg melk en honing is alles mogelijk!! We hebben na de wacht nog een theekransje gehouden en zijn toen nog even gaan slapen. 

Maar al snel werd ik mijn bed uitgetrokken voor het einde van de scheepsovername. Iedereen had zijn rol vervuld en we gingen nu weer terug naar ons oude ritme. De schooldag vervolgde en al snel had ik mijn wacht. Het was een wacht vol schoonmaken, maar als einde stond er poffert voor ons klaar dus dit was een goede afsluiter. 

Na mijn wacht heb ik op bed sudoku’s gemaakt, muziek geluisterd en om nog even uit te waaien heb ik voor het slapen nog kort even buiten naar de sterren gekeken. Iedereen was moe na de scheepsovername dus het was verder een erg rustige dag.

Myrthe