Third harmony is back!

11-02-2022 | 2021 - 2022

Na een erg drukke dag met een beetje van alles en nog wat was er een erg leuke verrassing: Third Harmony had haar world tour voortgezet en gaf nu een optreden in Panama!

De dag begon als een erg normale dag. Iedereen was aan school aan het werken, de keukendienst was lekker zijn ding aan het doen en de bemanning was met het schip bezig. Later op de dag hebben we vrije tijd gehad om nog even naar huis te bellen voor onze grote oversteek van 30 dagen. Ook hebben we het hele schip schoongemaakt en alle stores ingeruimd.

Ondertussen gingen er al geruchten rond dat Third Harmony terug zou komen met een optreden na het succes in Dominica. Stiekem, maar zeer fanatiek, waren Brechje, Myrthe en Felicity op het achterdek de generale repetitie aan het doen. Bij de aankondiging van het avondeten was het moment dan eindelijk daar: “Een daverend applaus voor Third Harmony!”. Het publiek was razend enthousiast en het optreden was een groot succes. Ook later heeft Third Harmony hun moment van shine gepakt tijdens de karaokeavond in het restaurant op de kade. Mensen vanuit de hele wereld waren op deze karaokeavond aanwezig en hebben hun optreden bewonderd.

Komt Third Harmony op de Azoren weer terug? We zien het vanzelf dames en heren. Maar één ding weet ik wel: hun volgende optreden wordt minstens net zo spectaculair!

Felicity