Monkey business

27-01-2022 | 2021 - 2022

Kijk jongens! Een brulaap!

 Vandaag mocht mijn groepje op expeditie naar de mangrove van Portobelo. Vanaf het stadje met de kajak de baai over om vervolgens van onze gids een ’beknopte’ geschiedenis te krijgen van Portobelo en weer door te kajakken. Wat volgde was een wandeling door het oerwoud en de modder, langs mooie dieren zoals apen, vogels en een heleboel krabbetjes. De wandeling was niet zonder doel, want na een leuke korte hike kwamen we aan op een strandje waar we konden gaan snorkelen. Hier heb ik super veel mooie vissen gezien: paarse, blauwe, gestreepte, grote, kleine en nog heel veel meer. Daarna hebben we nog even gechilled, waarna we zijn teruggelopen en gekajakt om ons voor te bereiden op de eigen reis die morgen van start gaat.

Saartje