The moment we’ve all been waiting for…

26-01-2022 | 2021 - 2022

Middendekje!!

 Vlak voor het avondeten werd ik ruw gestoord bij mijn bezigheden tijdens de keukendienst. Het was weer tijd voor een middendekje…. Toen iedereen zat hadden we nog wat dingentjes uit te praten, maar toen dat klaar was, was het moment daar dat de groepjes voor de eigen reis bekend werden gemaakt. Met het lijstje in zijn hand las Sam de namen voor van de groepjes voor de eigen reis. Vanwege corona zouden de groepjes wat kleiner zijn, zodat als Panama in lockdown zou gaan, we snel met de taxi naar het schip zouden kunnen gaan.

We gaan met 8 groepjes van 4 of 5 met ieder een begeleider. We mogen 10 dagen lang door Panama reizen en ons eigen plan trekken. We hebben geld mee om van te leven en verder mogen we alles zelf bepalen. Direct na de bekendmaking werden de eerste plannen al gemaakt:

 “Eerst naar Panama City!“

 “Ik wil wel gaan surfen!“

 “We gaan niet de hele dag alleen maar niks doen“.

Met de keukendienst ben ik wel snel weer weg gesneakt, want het avondeten moest ook nog worden geserveerd. Het werd wel wat later voordat alles klaar was, maar gelukkig vond niemand dat erg.

 

Roos